Update #6 - Union Island, forældre besøg (starten af februar)

På Union Island skulle vi mødes med resten af forældrene. De havde alle sammen reserveret værelse på et hotel med egen bro, således at det kunne fungere som base, med Bellona liggende lige ud for hotellet. Rundt om Union Island er der fyldt med små øer som alle er inden for 1,5 times sejlads væk, og dermed perfekt til dagsture.

Første dag sejlede vi tilbage til Carriacou for at se den store parade til karnevalet, hvor alle var klædt ud og gik optog gennem byen med en lastbil kørende foran med høj musik. En af dagene kørte vi til Chatham Bay, som ligger på den anden side af øen. Her snorklede vi og spiste frokost på et lille sted i strandkanten. Da vi bestilte dagens fisk ringede ejeren af stedet efter hans fætter, der kom sejlede ind på stranden med en tun han lige havde fanget.

 

Vi sejlede også en tur til Tobago Cays, som er kendt som et af de smukkeste steder i Grenadinerne, med nogle meget flotte rev at dykke på. Her sejlede vi i land og spiste frokost på stranden, hvor vi igen mødte besætningen fra Nordkaperen. Efter en uge sejlede familien Jørgsholm videre og Nikolai og Mads havde to uger i land.

Mvh venlig hilsen

Mads, Jens og Nikolai